Kuituverkko Tapionniemeen NEVE:n tuottamana

Julkaistu 2021-08-13 11:02:50 EEST.

Nyt se on mahdollista ilman osuuskuntaa. Valokuituverkko talouksiin!


TIEDOTUSTILAISUUS ke 6.10 klo 17 Kyläkartanolla
 
TÄRKEÄÄ Kuituverkkoasiaa!

Teimme kyselyn kiinnostuksesta liittyen kuituverkon rakentamiseen. Siihen saatiin 16 positiivista vastausta. UNOHDAMME OSUUSKUNNAN, koska löysimme toisen vaihtoehdon.
NEVE vetää parhaillaan kuituverkon runkolinjaa Kemijärveltä kohti Pelkosenniemeä, Kairalaa, Luiroa ja Savukoskea. Syntyi siis ajatus, miksi meitä ei voisi liittää tuohon samaan. Selvisi, että se on mahdollista!

Alla olevan linkin kautta on mahdollista alustavasti tehdä liittymäsopimus. Valokuituliittymän hinta on 845 €. Laajakaistapalvelut liittymänopeus esim. 500 Mbps hintaan 37,50 €/kk. Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia. Hinta on todella kilpailukykyinen! Eikä vastaavaa mahdollisuutta ole näkyvissä!

Tässä esimerkki Airostien osalta:
Jos 3-4 taloutta liittyy kuituverkkoon, saadaan liittymä yllä olevan mukaisilla hinnoilla. Meidän osalta tämä vaikuttaa toteutuvan!
 
Kuituverkon liittymäsopimushinta sisältää päärungosta 30 m kohti taloa. Jos matka ylittää tuon, lisähinta riippuu siitä, montako taloutta tien varrella on liittynyt kuituverkkoon. Eli pidempien teiden osalta liittyjien määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan. Kannattaa siis kannustaa oman tien varren talouksia liittymään mukaan.
Käykää tutustumassa alla olevan linkin kautta asiaan. Meillä on nyt tuhannen taalan paikka saada kuituverkkoyhteydet maltilliseen hintaa edellisiin verrattuna. Jakakaa tietoa eteenpäin!

Ollaan etunenässä Kemijärven kylien osalta tässä asiassa, kun kerrankin se on mahdollista! Osuuskuntatoiminta olisi ollut liian raskas ja hintakin olisi ollut korkeampi!
 

Takaisin